Swipp-logo

Pressemelding 24. februar 2020: Swipp.com lanseres

Swipp.com: Verktøyet som gjør skatterapportering av bonuspoeng…
Man standing on a white roof

Ledig stilling | Prosjektleder

Vi søker en prosjektleder til Mytos AS – et teknologiselskap i sterk vekst. I rollen som prosjektleder vil du jobbe i et nordisk team, og ha ansvar for strategisk forretningsutvikling og tjenesteleveranse for vår egenutviklede IP.
Dame på et stort åpent og stilrent kontor

Ledig stilling | Partner Sales Executive

Vi søker nå en "Partner Sales Executive" til Mytos AS – et spennende nordisk teknologiselskap. Selskapet er i sterk vekst og har et stort potensial med innføring av nye tjenester i markedet. Partner Sales Executive blir ansvarlig for det strategiske samarbeidet med Techstep Norge, og rapporterer til den nordiske salgssjefen. Rollen vil være strategisk viktig for å sikre vekst og den overordnede strategiske planen fremover. Har du pondus, pågangsmot og smittende entusiasme? Da er det deg vi leter etter!
Mann som trykker på telefonen sin

Skatteregler for mobilbruk – kan du reglene?

Å forstå skatteregler er ikke alltid helt enkelt og i noen…
Fly i blå himmel

Enklere rapportering av flybonuspoeng

Vi har inngått et samarbeid med SAS som skal gjøre det enklere å rapportere flybonuspoeng til skattemyndighetene. Vi er snart er klare med en løsning der medlemmer av fordelsprogrammet Eurobonus kan logge seg på og få oversikt over poeng opptjent privat og på jobbreise.

Gode mobilbeslutninger i høyt tempo

Vi lever i en tid hvor endringer og nyheter kommer i et stadig…